Renault TALISMAN

EDINSTVENI TESTI

Doživite vožnjo, zasnovano za preizkušanje natančnosti in občutkov z ekskluzivnima tehnologijama 4Control in Multi-Sense.

TEHNOLOGIJA 4CONTROL

Preprosto vodenje

Na ekskluzivno testno vožnjo vozila Renault Talisman smo povabili 50 gostov, da bi odkrili skrivnosti sistema 4Control. Dogodek se je odvijal v znanem rimskem studiu Cinecittà, kjer je luč sveta ugledalo nekaj najslavnejših filmov v zgodovini kinematografije.

Odkrijte 4Control

Ekskluzivna tehnologija štirikolesnega krmiljenja omogoča vodenje vozila po mestu kot pri mestnem malčku. Pri vožnji zunaj mest usklajeno delovanje med različnimi tehnologijami zagotavlja neverjetno natančen nadzor smeri vozila in izjemno lego na cesti.

TEHNOLOGIJA MULTI-SENSE

Različni značaji

Tri avtomobilske navdušence smo povabili na neverjetno testno vožnjo. S pomočjo tehnologije Multi-Sense smo jih ukanili, da preizkušajo 2 različna avtomobila, čeprav so v resnici testirali le enega: Renaulta Talismana.

Odkrijte Multi-Sense

Ekskluzivni sistem Multi-Sense glede na voznikovo razpoloženje skrbno usklajuje nastavitve motorja, menjalnika, podvozja in vzdušje (osvetlitev, prikaz instrumentov, masažni sedeži). Zaradi petih različnih načinov se zdi, da Talisman združuje več vozil skupaj.

}

Video galerija

Odkrijte vse občutke pri vožnji novega Renaulta Talismana.